Nieuws

Aalberts neemt Oostenrijks Ventrex over

08 sep 2015

Aalberts Industries neemt het Oostenrijkse Ventrex Automotive over. Dat maakte Aalberts dinsdag bekend, zonder de overnamesom te melden.

lees meer

Brussel stemt in met overname Fokker

31 aug 2015

De overname van Fokker Technologies door de Britse toeleverancier aan de luchtvaartindustrie GKN stuit niet op bezwaren in Brussel.

lees meer

Over ons

Wie we zijn

Onze ervaring met detacheren van Experienced Experts gaat terug tot 2003 en het is tot nu nog steeds de drijfveer om de juiste expert bij de juiste opdrachtgever te brengen.

Onze Experienced Experts kunnen door middel van detachering projectmatig, of door werving & selectie direct bij de opdrachtgever in dienst gaan. Ook is er na detachering de mogelijkheid om over te gaan in dienstverband bij de opdrachtgever.

Voor een echt persoonlijk gesprek voor de volgende stap in uw loopbaan of de vervulling van juist die ene vacature kunt u bij ons terecht.

Visie

Onze visie is dat een goed geholpen opdrachtgever beter is dan een opdrachtgever waar koste wat het kost een expert geplaatst wordt.

Een Experienced Expert is voor ons even belangrijk als een opdrachtgever. De experts en de juiste match geven meerwaarde die MARWEEwerkt Experienced Experts biedt.

Onderscheid

Wij willen ons onderscheiden door onze persoonlijke manier van detacheren, door écht tijd nemen om de experts persoonlijk te spreken en te leren kennen en beoordelen welke eigenschappen en ervaring het best gaan passen bij een van onze opdrachtgevers.

Daarnaast kennen wij bij de opdrachtgever het juiste aanspreekpunt en weten we wat die zoekt voor zijn of haar afdeling(en) om daar de best passende medewerker voor te stellen.