Experienced Experts

Hieronder vindt u een selectie van een aantal van onze Experienced Experts. Hiervan kunt u het cv downloaden.

Staat uw Expert er niet bij? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.

Structural Mechanical Engineer Arie

11 apr 2016

Graag stellen we u onze ervaren expert Arie voor.

Arie geniet momenteel van zijn pensioen en is in het rustige Belgie gaan wonen, hij gaf aan beschikbaar te zijn voor mooie, parttime projecten bij hem in de buurt.

Arie heeft ruim 15 jaar voor KCI als Structural Mechanical Engineer gewerkt, een echte ervaren oude rot dus, ervaring met offshore, wind, kranen, vessels, staalconstructies etc. etc.

Progamma's onder andere gewerkt met Mathcad, Ansys, Staad III / Staad Pro, SACS en Femap with NX Nastran,

Wilt u onze Ervaren Expert Arie spreken neem dan even contact op met ons.

+ Neem contact op

Alleskunner Arno

06 apr 2016

Graag stellen we u onze alleskunner Arno voor...

Arno heeft werkelijke overal gewerkt en kan bijna alles, tevens zijn sterke en zwakke punt... ;), je kan met hem werken of niet, 

Arno hebben we een poosje geleden persoonlijk gesproken en hij is een praktische meewerkende Uitvoerder met zijn uitgebreide werkervaring bij o.a. diverse montage- en staalbouwbedrijven en scheepswerven.

Arno is werkzaam in Griekenland geweest maar zag zich genoodzaakt door de bekende crisis aldaar om werkzaamheden te gaan zoeken in Nederland.

Arno is een no-nonsense vent die graag met zijn mensen iets aflevert, een klus gedaan wil krijgen en zelf absoluut de handen uit de mouwen wil en kan steken, zeker geen kantoormanager die weekstaten gaat checken en invullen maar op de plek wil zijn waar het werk gebeurd en geklaard moet worden.

Wilt u Arno spreken dan horen we dat graag, we zullen dan contact met u opnemen.

+ Neem contact op

Coordinator Toezichthouder Bouw Bonne

05 apr 2016

Graag willen we u voorstellen aan een van onze Experienced Experts Bonne.

Hij kan ingezet worden als bijvoorbeeld tijdelijk Coördinator, Projectleider, Toezichthouder of vervangend Uitvoerder en woont in Zoetermeer.

Bonne is naast bouw en civiel man ook mijn buurman en hij  wil graag nog steeds wat om het handen hebben, zijn geboortedatum zegt zeker niet alles, hij is vitaal en sportief ingesteld, heeft eigen vervoer en oogt en doet minimaal 10 tot 15 jaar jonger.

Ervaring heeft hij opgedaan o.a. bij de gemeentes Zoetermeer, Amsterdam en Amersfoort, hij is een echte doener. Verder zegt zijn cv voldoende over zijn ervaring en vaardigheden.

Wilt u Bonne of ons spreken dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.

+ Neem contact op

Piping Designer Rens

05 apr 2016

Rens is een ervaren rot in het piping PDMS vak, hij is heel ervaren met het design van FPSO’s en offshore platforms. Rens is een ouderwetse aanpakker en heeft naast 3D PDMS ervaring ook kennis van Autocad. Ervaring met FPSO, ventstack en kraanfundatie ervaring bij SBM en 25 jaar ervaring bij Jakobs.

Naast zijn cv kunnen we een beknopt karakterreport bijvoegen, Rens is per direct beschikbaar.

Wilt u Rens spreken dan horen we dat gaarne van u en dan komen we graag langs ter kennismaking.

+ Neem contact op

Vessel Project Engineer Arthur

05 apr 2016

We kennen Arthur al een aantal jaren, hij heeft altijd aangegeven dat als hij “klaar” is met werken niet stil wil gaan zitten maar gewoon zijn kennis ter beschikking wil blijven stellen aan bedrijven en mensen die daar behoefte aan hebben of dat op dat moment juist nodig hebben.

Arthur is een rechtlijnige no-nonsense technieker die graag zijn specifieke kennis toepast en die ook de jongere collega’s het een en ander zou kunnen leren.

Hij is voor projjecten beschikbaar en is graag technisch creatief bezig zoals hij zegt, Arthur kan goed overweg met Autocad en Inventor en doet berekeningen met het specialistische Visual Vessel Design maar ook met Ansys/FEM analyses in Inventor.

Daarnaast heeft hij zich beziggehouden met verzorgen van handleidingen, risicoanalyses en in- en extern klantencontact, zeer veelzijdig dus.

We kunnen naast zijn cv een beknopt karakterrapport ter info toesturen.

Wilt u Arthur te spreken dan horen we dat graag van u en komen indien gewenst langs voor een kennismakend gesprek met elkaar.

+ Neem contact op

Femap Stress Rekenaar Gert

05 apr 2016

Momenteel direct beschikbaar een echte, kundige Femap man, Gert, al jaren in het vak, kan mensen aansturen en eventueel kleine groepen lesgeven.

Sinds oktober 2013 werkt Gert samen met MARWEEwerkt om sterkte- en stijfheidanalyses te doen met behulp van software gebaseerd op de Eindige Elementen Methode. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de programma's FEMAP en NASTRAN.

Gert is een zeer ervaren, onafhankelijke consultant die zijn sporen verdiend heeft in de FEM analyse wereld en o.a. auteur is van 2 boeken over Finite Element Method.

Gert kan 3 dagen in de week bij u op kantoor aanwezig zijn of uw berekeningen en analyses uitvoeren in ons eigen kantoor. De samenwerking tussen een analist, die deze berekeningsmethode beheerst en inzicht heeft in sterkte- en stijfheidproblemen, en uw constructeur kan een grote meerwaarde zijn voor uw bedrijf.

Daarnaast bestaat de mogelijkheid om door middel van een cursus uw medewerkers alle basisbeginselen van sterkte- en stijfheidproblemen bij te brengen en/of op te frissen.

Wilt u Gert spreken dan horen we dat graag.

+ Neem contact op

Checker Wim

05 apr 2016

Graag stellen we onze Ervaren Expert Wim voor als Checker.

We kennen Wim persoonlijk al zo'n 10 jaar vanaf de KCI tijd, 2005, hij valt onder de categorie gouwe ventjes, Wim heeft een schat aan ervaring opgedaan als Checker bij onder andere KCI en bij de diverse projecten bij IHC.

De tekeningen werden door hem gecheckt voordat ze verstuurd werden naar de opdrachtgever “for approval” bij KCI of voordat ze daadwerkelijk naar de werkplaats/productie gingen bij IHC om gemaakt te worden. Wim heeft kennis van checkwerk van Engineeringtekeningen naar productie maar ook hoe je een tekening opzet, de lasdetails, hoe maak je een goede tekening indeling, MTO’s etc. maar hij kan ook een aantal junior Engineers / Tekenaars  de kneepjes van het Werktuigbouwkundige vak te leren.

 

Referentie IHC:

“Beste Marcel,

Maar natuurlijk maken wij in de toekomst graag weer gebruik van de deskundigheid van Wim !

Met vriendelijke groet, kind regards,

R. B. / Project Manager”

                            

Wim is nooit een achter de geraniums type geweest, heeft een eigen zeilboot (Dufour) en gaat er regelmatig de zee mee op, heeft een positief, opgeruimd karakter, kan zijn opgedane kennis goed kwijt aan de jongere generatie, vindt dat ook leuk, is zeker geen ouwe bok, fris van geest en jong van hart.

Wim is beschikbaar voor tijdelijke projecten om de afdeling van de op dat moment ontbrekende mankracht en kennis te voorzien van hun specifieke kennis en vaardigheid ter ondersteuning.

Als u Wim wilt spreken dan horen we dat graag en dan komen we bij interesse langs voor een kennismakend gesprek.

+ Neem contact op

Opdrachtgevers

Nieuwe opdrachtgevers of opdrachtgevers waar we in het verleden mee samengewerkt hebben zijn o.a.

Waarom u kiest voor Experienced Experts van MARWEEwerkt?

 

Omdat we gekozen hebben voor techniek en onze Experienced Experts of Ervaren Experts die ieder hun eigen specifieke technische kennis hebben, daar ligt namelijk hun expertise.

Onze Experienced Experts zijn ieder van tevoren persoonlijk gesproken en omdat u nu een ervaren rot zoekt zoeken wij de passende expert bij uw bedrijf en bedrijfscultuur.

Als er wederzijds die belangrijke klik is om met elkaar verder te gaan zorgen wij voor het verdere verloop van het traject om zo snel mogelijk onze expert bij u onder te brengen. Na het starten van onze expert zorgen we voor afdoende contact met zowel u als onze expert om alles in goed banen te laten blijven verlopen.

Maak nu nog een afspraak met ons voor een persoonlijk advies voor het invullen van die ene vacature.