Nieuws

Aalberts neemt Oostenrijks Ventrex over

08 sep 2015

Aalberts Industries neemt het Oostenrijkse Ventrex Automotive over. Dat maakte Aalberts dinsdag bekend, zonder de overnamesom te melden.

lees meer

Brussel stemt in met overname Fokker

31 aug 2015

De overname van Fokker Technologies door de Britse toeleverancier aan de luchtvaartindustrie GKN stuit niet op bezwaren in Brussel.

lees meer

NEN 4400-1

Vanaf januari 2016 gaan we verder met de SNA voor certificatie van de NEN 4400-1, dus voor u als opdrachtgever nog steeds blijvende redenen om voor Experienced Experts van MARWEEwerkt te kiezen.

U kunt ons nu al vinden onder de “Aangemelde ondernemingen” op alfabetische volgorde:

http://www.normeringarbeid.nl/keurmerk/aangemeldeondernemingen/aangemelde-ondernemingen.aspx

In een later stadium zult u ons kunnen vinden bij de “Gecertificeerde Ondernemingen”.

Als inspectie-instelling zal bureau Cicero opereren, een onafhankelijke inspectie-instellingen die is geaccrediteerd door de Raad voor Accreditatie van SNA. (http://www.bureaucicero.nl/)

(NEN 4400-1 moet het inlenen van arbeid en uitbesteden, (onder)aannemen van werk gemakkelijker en fraudebestendiger maken. NEN 4400-1 geeft eisen waaraan het uitzendbureau of de (onder)aannemer moet voldoen. NEN 4400-1 stelt strenge eisen aan personeels- en loonadministratie. Ook geeft NEN 4400-1 criteria om te beoordelen of een organisatie aan alle gestelde eisen voldoet.

De uitzendbranche heeft samen met bedrijfsleven die veel gebruik maken van uitzendkrachten het eisenpakket opgesteld.)