Nieuws

Aalberts neemt Oostenrijks Ventrex over

08 sep 2015

Aalberts Industries neemt het Oostenrijkse Ventrex Automotive over. Dat maakte Aalberts dinsdag bekend, zonder de overnamesom te melden.

lees meer

Brussel stemt in met overname Fokker

31 aug 2015

De overname van Fokker Technologies door de Britse toeleverancier aan de luchtvaartindustrie GKN stuit niet op bezwaren in Brussel.

lees meer

MARWEEwerkt Sterkte- en Stijfheidanalyses

Naast dat we al jaren technisch personeel leveren kunnen we sinds december 2013 ook advies en expertise leveren voor sterkte- en stijfheidanalyses.

MARWEEwerkt kan voor u sterkte- en stijfheidanalyses doen met behulp van software die gebaseerd is op de Eindige Elementen Methode. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de programma's FEMAP en NASTRAN.

FEM analyse

We werken daarvoor samen met een zeer ervaren, onafhankelijke consultant die zijn sporen verdiend heeft in de FEM analyse wereld en o.a. auteur is van 2 boeken over Finite Element Method.

Onze consultant kan een aantal dagen in de week bij u op kantoor aanwezig zijn of uw berekeningen en analyses uitvoeren in ons eigen kantoor. De samenwerking tussen een analist, die deze berekeningsmethode beheerst en inzicht heeft in sterkte- en stijfheidproblemen, en uw constructeur kan een grote meerwaarde zijn voor uw bedrijf.

Persoonlijke kennismaking en cursus

Voor elke opdracht zorgen we natuurlijk eerst voor een persoonlijke kennismaking met u en onze consultant alvorens we daadwerkelijk met elkaar zaken kunnen doen.

Daarnaast bestaat de mogelijkheid om door middel van cursussen uw medewerkers alle basisbeginselen van sterkte- en stijfheidproblemen bij te brengen en/of op te frissen.

We zien graag uw reactie tegemoet als u een persoonlijk kennismakend gesprek met onze consultant wenst.

1 2 3 4 5

1 2 3 4 5
1 2 3 4 5

1 2 3 4 5
1 2 3 4 5

1 2 3 4 5
1 2 3 4 5

1 2 3 4 5
1 2 3 4 5

1 2 3 4 5