Nieuws

Aalberts neemt Oostenrijks Ventrex over

08 sep 2015

Aalberts Industries neemt het Oostenrijkse Ventrex Automotive over. Dat maakte Aalberts dinsdag bekend, zonder de overnamesom te melden.

lees meer

Brussel stemt in met overname Fokker

31 aug 2015

De overname van Fokker Technologies door de Britse toeleverancier aan de luchtvaartindustrie GKN stuit niet op bezwaren in Brussel.

lees meer

Disclaimer

MARWEEwerkt controleert zorgvuldig de informatie die zij op haar website plaatst, zodat de informatie altijd actueel, nauwkeurig, feitelijk juist en dus betrouwbaar is. Ondanks deze voortdurende aandacht voor de kwaliteit van de inhoud kan MARWEEwerkt niet garanderen dat de informatie altijd 100% volledig en up to date is.

Aan de inhoud van deze site kunnen geen rechten worden ontleend. MARWEEwerkt kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen van eventuele onvolkomenheden en/of onjuistheden. Suggesties voor verbeteringen zijn van harte welkom, en kunnen worden gestuurd naar info@marweewerkt.nl

Gebruik en verspreiding

Het is niet toegestaan om informatie van deze site over te nemen en in te zetten voor eigen gebruik. Alleen na schriftelijke toestemming van MARWEEwerkt én met bronvermelding is het toegestaan om informatie van de site over te nemen. Op internet betekent bronvermelding het plaatsen van een link naar marweewerkt.nl.